Vi känner till utmaningarna och ser möjligheterna.

För en del kanske det låter konstigt, men vi älskar att ta fram logistiklösningar för e-handel och B2B. Vi vet hur svårt det är att hinna med allt som ska skötas runt logistiken och samtidigt fokusera på sälj, marknad och utveckling. Lösningen är att vi tar hand om ditt lager och din logistik, på det sätt som passar din verksamhet allra bäst. Just det är vi grymma på.

Vår ambition är att vara en personlig, tillgänglig och flexibel logistikpartner. Vi tar fram kundanpassade och flexibla logistiklösningar – för både e-handel och B2B. Genom att erbjuda lagerhållning, planering av logistik och pressade priser på frakt och emballage hjälper vi dig att ge dina kunder en förstklassig leveransupplevelse, medan du kan fokusera på annat.

Swedcirc är en del av Tidsam. Det betyder att vi har tillgång till Tidsams långa erfarenhet av att leverera försändelser med minutiös precision. Tidsam packar och distribuerar årligen 2 miljoner kundunika leveranser.

Vi har vårt huvudkontor i Hägersten och kontor och lager i Värnamo och Smålandsstenar. Regionen söder om Jönköping har under många år varit ett attraktivt val för företag som vill etablera centrallager med räckvidd över hela Norden. Här når du 80% av Sveriges befolkning inom 40 mils radie och kan erbjuda dagenefterleveranser även till Danmark, Norge och Finland.

Swedcirc har Starka ägare i form av Aller Media, Bonnier News AB, Egmont Publishings och Albinsson & Sjöberg.

Vill du veta mer om vad våra kunder säger om vårt samarbete? Läs HÄR.

Våra tjänster

 • Inleverans

  Dina leveranser kontrolleras innan de läggs på hyllan.

  Läs mer
 • Lagerhållning

  Vi lagrar dina produkter effektivt och kan även t ex montera komponenter.

  Läs mer
 • Plock och pack

  Dina beställningar plockas och packas innan de levereras till kund.

  Läs mer
 • Transport

  Vi säkerställer leverans i rätt tid.

  Läs mer
 • Kundtjänst

  Vår kundtjänst bestående av 10 personer hanterar över 40 000 samtal per år.

  Läs mer
 • Returhantering

  Returnerade produkter hanteras och blir snabbt säljbara igen.

  Läs mer