Vill du vara med och växa med oss?

Lagerarbetare till Swedcirc AB

Swedcirc är en aktör inom 3PL med e-handelsföretag som primär målgrupp. Det innebär att vår verksamhet i huvudsak består av fysisk hantering av våra kunders produkter samt värdeadderande tjänster såsom exempelvis inköp, förädling, produktfotografering, retur hantering och kundservice. I nuläget har vi ett 30 tal aktiva kunder men räknar med att fortsatt expandera i snabb takt. Swedcirc är ett dotterbolag till Tidsam.

Swedcirc är ett satsande bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork. Medarbetarna är Swedcircs absolut viktigaste resurs och tillsammans värnar vi om hög trivsel och ett inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla. Din nya arbetsplats skulle vara i Swedcircs lokaler på Rörläggarvägen 7 i Värnamo.

Arbetsuppgifter:
Som lagerarbetare kan arbetsuppgifterna variera något beroende på uppdrag men består i huvudsak av lossning/lastning, orderplock, pack, truckkörning, samt andra tillhörande lageruppgifter.

Dina egenskaper:
Arbetet innebär att du behöver kunna göra flera saker samtidigt, periodvis i ett högt tempo. Du är initiativtagande och självgående samtidigt som du gillar att jobba tillsammans med andra, du är bra på att samarbeta och kan beskriva dig själv som en lagspelare. Du är också flexibel, noggrann och duktig på att kommunicera både med kollegor internt och mot våra kunder.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid med provanställning 6 månader.
Arbetstiden är förlagd dagtid
Vi tillämpar Transportavtalet som kollektivavtal
Tillträde: Snarast/enligt överenskommelse

Vid frågor vänligen vänd dig gärna till David Larsson, Site-/expansion Manager.
Mail: david.larsson@swedcirc.se eller tfn: 070-559 05 56

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi vill ha din ansökan senast den 24 okt. Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänligen skicka in din ansökan snarast. Ansökan skickar du till, personal@swedcirc.se

  • Lediga tjänster