Bli en del av ett fantastiskt team! Vi söker lagerarbetare till Värnamo.

Om jobbet:
Swedcirc är en aktör inom 3PL med e-handelsföretag som primär målgrupp. Det innebär att vår verksamhet i huvudsak består av fysisk hantering av våra kunders produkter samt värdeadderande tjänster såsom exempelvis inköp, förädling, returhantering och kundservice. I nuläget har vi ett 30-tal aktiva kunder men räknar med att fortsatt expandera i snabb takt. Swedcirc har en site i Värnamo och en i Smålandsstenar. Swedcirc är ett dotterbolag till Tidsam. 

Swedcirc är ett satsande bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork. Medan musiken spelas ur högtalarna hjälps vi alla åt och vi stöttar varandra i dagliga frågor, stora som små. Medarbetarna är Swedcircs absolut viktigaste resurs och tillsammans värnar vi om hög trivsel och ett inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.  Med en öppen kommunikation där allas åsikter är viktiga tar vi arbetet framåt genom allt från dagliga möten till månadsmöten. 

Arbetsuppgifter: 
Vi söker nu lagermedarbetare till vår site i Värnamo. Som lagerarbetare kan arbetsuppgifterna variera något beroende på uppdrag men består i huvudsak av lossning/lastning, orderplock, pack, returhantering, truckkörning, samt andra tillhörande lageruppgifter. 

Dina egenskaper: 
Arbetet innebär att du behöver kunna göra flera saker samtidigt, periodvis i ett högt tempo.  Du är initiativtagande och självgående samtidigt som du gillar att jobba tillsammans med andra, du är bra på att samarbeta och kan beskriva dig själv som en lagspelare. Du är också flexibel, noggrann och duktig på att kommunicera både med kollegor internt och mot våra kunder. Detta innebär också att du talar och skriver flytande svenska, framför allt för att instruktioner ges på svenska och missförstånd på lager är en säkerhetsrisk.

Vi ser positivt på om du har erfarenhet av 3PL och/eller lagerarbetet. Det är meriterande att du har truckkort eller erfarenhet av truckkörning, exempelvis i form av ett internt truckkort på ett tidigare arbete.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Omfattning: Heltid, arbetstiden är förlagd dagtid, kvällar/helger kan förekomma. 
Tillträde: Snarast/enligt överenskommelse 

Vi har kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet och tillämpar Transportavtalet. 

Vid frågor vänligen vänd dig gärna till David Larsson, Site-/expansion Manager. Mail: david.larsson@swedcirc.se eller tfn: 070-559 05 56 

Varmt välkommen med din ansökan!  

Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänligen skicka in din ansökan snarast, dock senast den 12 maj. Ansöker gör du genom att skicka ditt CV och gärna ett personligt brev där du berättar lite om dig själv till personal@swedcirc.se.
Märk din ansökan med Swedcirc, lagerarbete.

  • Lediga tjänster